6 Kasım 2015 Cuma

Özel birine yazılmış açık mektup

Özel birine yazılmış açık mektup

Sen benim hamburgerimsin. Sen benim için bir hamburgersin. Neden mi?

Ben aslında et yemeklerini pek sevmem ama en sevdiğim yemeklerde az ya da çok miktarda et vardır. Patates kızartması apayrı, onu yemek olarak saymıyorum. Zaten kızartma ortaya konur ve herkes yer ondan, paylaşılır. Ben hamburgerimi paylaşmam. Paylaşanlar vardır elbet ama paylaşılınca tadı kaçar. Eti bölünür, ekmeği dağılır, marulu yırtılır, domatesi etrafa saçılır, ketçabı mayonezi damlar. Ben paylaşmam hamburgerimi.



Hani olur ya bazı oyunlarda karakterlere bir şey yedirip içirdiğinde enerjileri artarken bir de bazı özellikleri ekstradan artar belli bir süreliğine. Hani mesela Mother/Earthbound  serisinde oyuna başlamadan karakterin en sevdiği yiyecek sorulur. Ben her seferinde hamburger seçerim orada. Eğer elmalı turta, haşlanmış yumurta, pizza veya başka bir şey seçersen oyunda o yemekleri yediğinde onlara ait özelliklerin artar ya, benim işte hep hamburgerdir seçtiğim yemek. Hangi özelliklerini artırdığını bilmiyorum oyunda, ama gerçek hayatta benim hamburgerim benim bütün özelliklerimi artırıyor işte. Sen benim hamburgerimsin bu yüzden.

Bana en sevdiğim yemek sorulduğunda aklıma ilk hamburger gelir, bana en sevdiğim şey sorulduğunda ise sen geliyorsun. Sen benim hamburgerimsin. Sen varken yanımda, benim özelliklerim uçuşa geçiyor, o kadar artıyor ki bir oyunda olsam god mode hilesi yapmış gibi olurdum. Ama bir hamburgerim yok işte. Uzun süredir hamburger yemedim. Ama her hamburgeri de yiyemem. Sadece seni istiyorum. Başka hamburgerler ilgimi çekmiyor, tat da veremez zaten.

Ve sana tekrar soruyorum, benim hamburgerim olur musun?


P.S.: Seksi hatun resimleri paylaşıp hit toplamaya çalışan yazar kişisi.

2 yorum:

  1. Bir gamerin aşkı temalı güzel bir yazı olmuş :D

    YanıtlaSil
  2. Evet biraz öyle, ama içime attıklarımı da sayarsak bundan çok daha fazlası. Ama işte...

    YanıtlaSil